Servicii


Serviciile de bază ale firmei Maxibus Travel sunt transportul internaţional de persoane, colete, maşini, precum şi închirierea de autocare. În cadrul tuturor acestor servicii, firma noastră se străduieşte constant să satisfacă fiecare client, la orice nivel de comandă.

 

Transport internaţional de persoane

Firma noastră efectuează transporturi de persoane în Portugalia, din 2001 şi, în special, în Anglia şi Germania, din 2013. Plecările sunt în fiecare joi şi vineri, în funcţie de locaţie, iar ieşirea din ţară se face pe la vama Borş în cursul zilelor de vineri. Persoanele ce urmează să călătorească se preiau din fiecare localitate de la domiciliu, atât în ţară cât şi în afară (Anglia şi Germania), la ora dinainte stabilită telefonic. În ceea ce priveşte celelalte ţări ce se afla pe traseul nostru, persoanele vor fi preluate de la locaţii şi ore dinainte stabilite. Din momentul înregistrării comenzii, firma noastră îşi asuma responsabilitatea de a ţine legătura periodic cu clienţii. Călătoriile se fac cu microbuse şi autocare atât în ţară cât şi în exteriorul ţării, în deplină siguranţă şi confort. Preţurile călătoriilor sunt afişate în secţiunea “Tarife” şi se stabilesc în funcţie de distanţa parcursă. Comenzile se pot face personal la agenţiile noastre din ţară, telefonic, la numerele afişate pe site ori direct pe site prin intermediul formularului de comandă.

 

Transport colete

Coletele se preiau în România în fiecare miercuri şi joi de la domiciliu, între orele 09-18, în urma comenzilor efectuate anterior direct pe site, telefonic ori la agenţiile noastre din ţară. Ca regulă pentru colete, avem rugămintea ca ele să conţină date de identificare atât ale expeditorului, cât şi ale destinatarului (nume, localitate, număr de telefon), precum şi menţiunea “MAXIBUS TRAVEL ORADEA” în prima linie a destinatarului, aceasta deoarece, pentru a putea servi clienţii din toată ţara, şi nu doar pe cei pentru care avem acoperire directă, suntem nevoiţi să apelăm la o firmă de curierat iar ei trebuie să ştie să trimită coletele la sediul firmei noastre. Predarea coletelor aduse de afară se face tot la domiciliu. În exteriorul ţării, în ceea ce priveşte ţările aflate pe traseele noastre, pentru predare şi preluare de colete, firma noastră va stabili, de comun acord cu clientul, la efectuarea comenzii, o locaţie care să se afle cât mai aproape de domiciliul acestuia, dar fără a fi necesară devierea noastră de la traseu. În ceea ce priveşte Anglia şi Germania, coletele se preiau şi se predau la domiciliu, la ore dinainte stabilite, în funcţie de oră la care autovehiculul nostru se estimează a ajunge în zona clientului. Firma noastră va ţine legătura cu destinatarul care va fi anunţat din timp în legătură cu ora de predare ori de preluare a coletelor.
Foarte important!: Este strict interzisă introducerea în colete a produselor din tutun şi a băuturilor spirtoase, precum şi oricăror altor produse interzise prin lege. Firma noastră NU este responsabilă pentru conţinutul ilegal nedeclarat al coletelor. Persoana expeditoare va suporta rigorile legii.

 

Transport maşini pe platformă

Deasemenea, firma noastră efectuează transporturi de maşini pe platformă. Preţurile se stabilesc în funcţie de distanţă şi de gabaritul maşinii. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să apelaţi numerele afişate pe site.

 

Închirieri autocare

Flota noastră este disponibilă spre închiriere, cu sau fără şoferi, în funcţie de pretenţiile clientului. Comenzile trebuie făcute cu minim 14 zile înainte, aceasta pentru a crea o disponibilitate pentru autocarul cerut. Preţurile sunt în funcţie de perioadă, distanţa parcursă, nevoia de şofer şi se va comunica clientului telefonic.


 

Du-te direct la: