Cum ne alegem transportul cand calatorim in strainatate?

In ziua de azi, din ce in ce mai multi oameni aleg sa se deplaseze in strainatate, din diferite motive precum: vizite la familie sau prieteni, vacante sau pentru un loc de munca mai bun.Odata cu fluxul mare de calatori au aparut si sutele de companii de transport care ofera diferite servicii, calitative sau nu, pentru clientii sai. In acest articol vom vedea care sunt factorii de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o companie de transport pentru deplasarea in strainatate.

Haideti sa observam impreuna factorii esentiali cand vine vorba de plecarea la drum in strainatate:

Confortul si siguranta

Pe primul loc va fi desigur, confortul si siguranta de care aveti parte in calatoria voastra. Dar cum putem evalua din fata unui ecran daca o companie de transport persoane este capabila sa ne ofere aceste conditii?

In primul rand, dupa aparente, intrucat orice companie serioasa tine la imaginea sa. Lucruri precum: un site profesional, o pagina de Facebook interactiva si feedback consistent si pozitiv din partea clientilor indica spre faptul ca firma este una cu experienta, care investeste in calitatea serviciilor oferite clientilor sai.

In al doilea rand, flota folosita pentru transportul de persoane ar trebui sa fie una moderna, echipata in mod profesional, intrucat din nou, acesta este un indicativ ca firma este intrun proces de dezvoltare continuu, menit sa ofere servicii cat mai calitative pentru clienti. Un simplu apel telefonic catre dispeceratul companiei va poate lamuri cu privire la aceste aspecte.

MaxiBus Travel dispune de o flota impresionanta, cu vehicule cu capacitati de la 8 la 81 de locuri cu sistem de incalzire independent, scaune rabatabile cu tetiere, instalatie audio-video (microfon, DVD, LCD, radio CD), toaleta, frigidere, cafetiera, mini-bucatarie, cuseta de odihna pentru sofer, telefon, etc.

Lipsa de stres si flexibilitatea calatoriei

Cand vrem sa ajungem la o destinatie, unul dintre cele mai importante aspecte este usuritatea cu care putem ajunge la acea destinatie. Nimeni nu isi doreste escale, transferuri, sau sa trebuiasca sa care bagajele de acasa pana la locul de imbarcare, si de la locul de debarcare pana la destinatie.

Compania MaxiBus Travel ofera clientilor sai posibilitatea de transport door-to-door la toate cursele, ceea ce inseamna ca fiecare client va fi ridicat de la adresa specificata, si dus pana la adresa dorita, lucru care elimina stresul si bataia de cap cu care se confrunta clientii in calatoriile lungi.

Beneficiile incluse in calatorie

O calatorie placuta inseamna mai mult decat un simplu loc pe scaun pe parcursul calatoriei. Companiile de transport profesionale ofera clientilor o gama de servicii si beneficii incluse pe parcursul calatoriei, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai satisfacuti.

Maxibus Travel ofera tuturor clientilor sai o masa calda pe zi, deoarece nimanui nu-i place sa calatoreasca cu stomacul gol. De asemenea, clientii nostri vor beneficia de cafea si Wi-Fi gratuit.
Pentru clientii nostri fideli, pentru copii si pentru grupuri, MaxiBus Travel are pregatite discounturi si oferte pe masura.

Accesibilitatea calatoriei

Ultimul dar nu cel din urma criteriu este reprezentat de accesibilitatea calatoriei dvs. Beneficiile calatoriei incep sa paleasca in fata pretului exagerat al unui bilet.
De aceea, MaxiBus Travel urmareste sa isi satisfaca clientii cu raportul cel mai bun dintre calitate si pret, astfel incat clientii nostri sa se bucure atat de un pret cinstit pentru transport, dar si de o calatorie de calitate.

De asemenea, le oferim clientilor nostri mai multe mijloace de rezervare a calatoriei, pe langa metoda clasica de rezervare telefonica. Astfel, clientii nostri pot sa isi rezerve calatoria atat pe Facebook cat si direct de pe site-ul MaxiBus Travel.