MaxiBus Travel sustine nevoile tale de-a calatori oriunde si oricand, si de a trimite pachete celor dragi prin cele mai bune solutii de transport, asadar oferim servicii de inalta calitate pentru transportul intern si international de persoane, colete, transport auto platforma, inchirieri autocare si microbuze.

Nr. telefon detalii calatorii si rezervari bilete:

Servicii complete

Flota noastra va sta la dispozitie si vine sa intampine toate cerintele dumneavoastra de transport. Astfel, MaxiBus Travel va ofera servicii de transport atat de persoane cat si de colete door-to-door, transport auto pe platforma, inchirieri flota proprie de autocare si microbuze si consultanta pentru clientii nostri.

Profesionalism

Din anul 2001, MaxiBus Travel va ofera servicii complete de transport intern si international cu autocare si microbuze echipate la cele mai inalte standarde, cu o echipa de soferi profesionisti cu zeci de mii de ore conduse pe rutele noastre. Experienta vasta in domeniu se reflecta in calitatea serviciilor oferite.

Flota moderna

Flota MaxiBus Travel este alcatuita din autocare si microbuze moderrne, bine intretinute, aflate in perfecta stare de functionare, dotate cu climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile cu tetiere, instalatie audio-video, toaleta, frigidere, cafetiera, mini-bucatarie, cuseta de odihna pentru sofer, telefon.

Oriunde.Oricand.

Compania noastra acopera toate rutele principale de transport din Europa si Anglia, oferind astfel clientilor flexibilitatea de a se imbarca si debarca la adresa dorita. Tarile principale de tranzit ale MaxiBus Travel sunt: Anglia, Germania, Austria, Cehia, Slovacia, Belgia, Luxembourg, Franta.

Beneficii incluse

Deoarece tinem la nevoile clientii nostri, vrem sa le oferim acestora o calatorie impecabila din toate punctele de vedere. Asadar, printre beneficiile calatoriei cu noi se numara: imbarcarea si debarcarea la adresele specificate de dvs., o masa calda pe zi, cafea, WiFi, reduceri si oferte, etc.

Discount pentru rezervarile facute din timp

Rezerva o cursa cu cel putin 48h inainte si beneficiezi de un discount de 5% din pretul integral al biletului. De asemenea, se pot aplica discounturi si pentru coletele cu o greutate mare. Calatoriti in grup sau efectuati calatorii multiple? Contactati-ne pentru o oferta personalizata pentru nevoile dvs.

Autocarele si microbuzele MaxiBus Travel sunt special concepute sa ofere tuturor clientilor conditii excelente de transport intern si international in orice perioada a anului, acestea fiind dotate cu echipamente de ultima generatie, atent verificate si foarte bine intretinute, avand ca prioritate calitatea, confortul si siguranta pasagerilor la fiecare cursa efectuata.

Pentru siguranta calatorilor, MaxiBus Travel va asigura 4 sau 5 soferi profesionisti pentru fiecare cursa interna sau internationala in functie de distanta ce urmeaza a fi parcursa. Experienta si deprinderile soferilor, dobandite prin mii de curse de transport intern si international vor servi calatorilor, pentru a va spori confortul si a va face calatoria cat mai placuta, eficienta si relaxanta.

“PROFITA ACUM!”

Contacteaza-ne acum si primeste o oferta de servicii personalizate pentru nevoile tale.
Cere oferta