Servicii inchiriere autocare si inchiriere microbuze

Iti plac excursiile in grup? Vrei sa fii stapan peste propriul traseu? Ai nevoie de un vehicul pentru diferite evenimente si calatorii? MaxiBus Travel iti vine in ajutor cu propriul serviciu de inchiriere autocare si microbuze, care pune la dispozitia clientilor oricare din vehiculele din flota companiei noastre pentru inchiriere.

Cu MaxiBus Travel poti ajunge oriunde si oricand! Oferim flexibilitate calatoriilor tale prin serviciile de inchiriere autocare si microbuze MaxiBus Travel.

Flota Maxibus Travel este disponibila spre inchiriere, cu sau fara soferi, in functie de cerintele clientilor. Daca planuiti o deplasare in tara sau in strainatate si aveti nevoie de un autocar sau microbus, noi avem solutiile potrivite.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii legate de inchirieri autocare si microbuze:

Arunca o privire peste FLOTA MAXIBUS TRAVEL si alege-ti vehiculul ideal pentru calatoriile tale.

Transportul international de persoane cu autocarul reprezinta versiunea cea mai buna a unei calatorii, raportat la calatoria cu alte mijloace de transport, fiind foarte avantajos prin prisma costurilor reduse.

Un alt avantaj atunci cand cand optati pentru calatoria cu autocarul este este ca nu veti fi nevoit sa cheltuiti bani in plus pentru transfer, totodata fiind mult mai usor si cu gestionarea bagajelor, si fara problemele specifice prin mijloacele de transport in comun.

Un alt considerent important pe tot parcursul calatoriei il reprezinta oportunitatile oferite unui calator in calitate de turist, oferind totodata si o varietate foarte mare din punct de vedere al destinatiilor, autocarele si microbuzele ajungand in destinatii pe care avionul sau trenul nu le poate acoperi.

Capacitatea de transport a flotei MaxiBus Travel se incadreaza intre 8 si 81 de persoane, iar preturile variaza in functie de perioada, distanta, cu sau fara sofer. Comenzile pentru inchiriere autocar sau microbuz trebuie făcute din timp, pentru a crea o disponibilitate pentru autocarul sau microbuzul solicitat.

MaxiBus Travel ofera si servicii de inchiriere trailer, pentru care va rugam sa solicitati o cotatie de pret.