MaxiBus Travel va pune la dispozitie servicii profesionale de consultata in domeniul transportului de persoane si colete, la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Transport Persoane

Fie ca ti-ai pregatit vacanta de vis si ai nevoie de cea mai optima solutie de transport spre destinatie si inapoi acasa, fie ca efectuezi calatorii in grup si ai nevoie de optiuni viabile de transport la preturi accesibile, sau vrei sa iti planuiesti roadtrip-ul de vis, MaxiBus Travel va ofera consultanta pentru necesitatile dvs. de transport in orice conditii.

Flota proprie

MaxiBus Travel dispune de o FLOTA moderna de autocare si microbuze si colaboreaza constant cu cele mai bune firme de transport de pe piata, astfel incat serviciile noastre de consultanta va pot ajuta sa reduceti costurile si stresul asociate cu transportul de persoane si colete.

Transport Colete

MaxiBus Travel are pregatite solutii pentru orice necesitate de transport colete, intern sau international, pentru ca tu sa iti poti trimite coletele in maxima siguranta la minimul de pret pe piata.

Acoperim toata Europa

Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul transportului de persoane si colete, suntem pregatiti sa va oferim consultanta pentru toate nevoile de transport persoane si colete.

Nr. telefon detalii calatorii si rezervari bilete: