MaxiBus Travel va pune la dispozitie servicii profesionale de logistica in domeniul transportului de persoane si colete, la preturi accesibile.

Transport Persoane

Daca iti pregatesti calatoria de vis, vei avea nevoie de un itinerariu pe masura. Transportul pana la destinatiile pe care le doresti poate fi costisitor atat din punct de vedere al timpului, cat si din punct de vedere al costurilor.

La fel ca si in cazul vacantelor, deplasarile in grup in scop profesional sau personal pot da batai de cap in cele mai multe cazuri. Asadar, pentru a reduce stresul si resursele investite, veti avea nevoie de un plan bine pus la punct.

Noi, cei de la MaxiBus Travel, avem o experienta de aproape 20 de ani in domeniul transportului de persoane. Asadar, fie ca mergi in vacanta, fie ca te deplasezi in grup sau ca iti pregatesti o calatorie prin multiple locatii, iti putem pregati itinerariul, insotit de cele mai bune oferte si rute pentru o calatorie reusita si lipsita de stres!

Transport Colete

Serviciile de logistica de la MaxiBus Travel se extind si in domeniul transportului de colete. Astfel, in orice locatie te-ai afla, poti sa trimiti colete atat celor dragi, cat si in scopul profesional cu maximul de eficienta, in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret cu MaxiBus Travel.

Flota proprie si parteneri de incredere

MaxiBus Travel dispune de o FLOTA moderna de autocare si microbuze si colaboreaza cu cei mai de incredere transportatori din lume, astfel incat iti putem oferi cele mai calitative servicii de logistica.

Contacteaza-ne cu incredere si lasa bataia de cap in mana noastra: