MaxiBus Travel va ofera servicii de transport auto pe trailer din Anglia in Romania la preturi avantajoase in conditii de maxima siguranta.

Distanta dintre tara noastra si Anglia nu este una neglijabila, asadar optiunea de a calatori personal pe ruta Romania-Anglia-Romania pentru a aduce vehiculul dorit nu este cea mai convenabila.

De aceea, MaxiBus Travel va pune la dispozitie serviciul nostru de transport trailer pe ruta Anglia-Romania la preturi incepand de la 400£ , in functie de orasul din care este achizitionata masina.

Pentru dealerii auto sau persoanele cu parcuri auto, putem asigura transportul a pana la 8 masini pe platformele noastre.

Pentru o oferta de pret, contactati-ne cu incredere la:

Achizitionarea masinilor din Anglia este un trend pe cat de vechi, pe atat de eficient in zilele noastre. Este cunoscut faptul ca vehiculele din Anglia le intrec pe cele din tara noastra atat la capitolul calitate, cat si la capitolul de costuri, astfel incat achizitionarea unei masini din Anglia este una dintre cele mai bune solutii pentru cei care vor un vehicul de calitate la un pret accesibil.

MaxiBus Travel este o companie care activeaza inca din anul 2001, asadar expertiza si experienta noastra va asigura siguranta si accesibilitatea transportului pe trailer a vehiculelor din Anglia pana la locatia dorita de dvs.

Procesul de transport masini trailer include:
  • transportul sigur si prompt din Anglia la destinatia dorita
  • incarcarea si descarcarea autovehiculelor de catre soferii nostri
  • respectarea conditiilor de transport si a celor contractuale cu clientii

Asiguram livrarea din orice locatie din Anglia pana la destinatia dorita de dvs. din Romania.