Tarife transport colete Romania-Anglia si Anglia-Romania

Predare/Ridicare de la PUNCT FIX Predare/Ridicare DOOR-TO-DOOR
0-20 kg
0-20 kg
£25 /colet
£25 /colet
  Peste 20 kg
Peste 20 kg
£1.5 /kg
£1.5 /kg
  20-100 kg
20-100 kg
£1.5 /kg
£1.5 /kg
  Peste 100 kg
Peste 100 kg
£1.2 /kg
£1.5 /kg
  Plic
Plic
£10 /plic
£10 /plic

Pentru informatii legate de transportul de colete, va stam la dispozitie la nr. de tel.:

Vrei sa trimiti un colet?

Alege MaxiBus Travel si profita de cele mai bune oferte de transport colete Romania-Anglia si Anglia-Romania.

Într-o societate moderna, cand ai nevoie de soluții rapide și eficiente peste limitele impuse de distanțe, apelati cu incredere la MaxiBus Travel si scapati de griji. Noi ne asiguram ca pachetul dumneavoastra va ajunge la timp si in siguranta la destinatie, la cele mai accesibile preturi.

MaxiBus Travel ofera servicii de transport international de colete Romania-Anglia tur si retur la preturi accesibile cu livrare si preluare direct de la adresa clientului fara costuri suplimentare. Preturile noastre incep de la 1£ / kg pentru colete.

MaxiBus Travel are cea mai eficienta solutie pentru transportul international al coletelor datorita serviciului door-to-door care va scuteste de timp si bani, cu preluari si livrari ce se fac in regim NON-STOP.

Serviciile noastre de transport colete acopera toata suprafata Marii Britanii, astfel incat expedierea unui pachet pe ruta Romania-Anglia sau Anglia-Romania nu a fost niciodata mai usoara!

Serviciile MaxiBus Travel mai includ transporturi internaționale de scrisori, colete, pachete și bagaje, dar și servicii de ambalare și depozitare.