Romania – Anglia

Door to door

Comanda Detalii

Romania – Germania

Punct fix

Comanda Detalii

Romania – Belgia

Punct fix

Comanda Detalii

Romania – Slovacia

Punct fix

Comanda Detalii

Romania – Cehia

Punct fix

Comanda Detalii

Romania – Luxemburg

Punct fix

Comanda Detalii

Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata pentru livrarea coletului dvs.:

Transport colete international

La MaxiBus Travel apreciem fidelitatea, asadar, la fiecare 5 colete expediate cu compania noastra, beneficiati de o livrare GRATUITA a unui colet.
Trimiterea coletelor catre cei dragi vine de obicei acompaniata de stres si de prea multe ori se ajunge la variante improvizate, cum ar fi soferi de tir, dube, sau cunostinte si prieteni. Alege sa iti trimiti coletul prin serviciul de transport international de colete MaxiBus Travel si scapi de bataia de cap si de logistica trimiterii unui colet.

Coletul dumneavoastra este in siguranta cu noi.

Trimiteti colete international in cel mai rapid mod posibil, direct la adresa specificata cu preturi incepand de la 1 Euro/kg, pretul fiind stabilit in functie de greutatea si volumul ocupat de coletul trimis, ulterior acesta putand fi negociat in cazul cantitatilor mai mari. Pretul coletelor internationale nu este dictat de distanta de preluare sau livrare!

Transport colete Romania

MaxiBus Travel ofera servicii de coletarie internationala dar si INTERN, astfel incat puteti trimite prin compania noastra colete rudelor si prietenilor de pe teritoriul Romaniei.
Preturile sunt negociabile, in functie de necesitatile dvs.

VEZI CONDITII GENERALE PRIVIND FURNIZAREA SERVICIILOR POSTALE