Tarife transport colete Romania-Belgia si Belgia-Romania

Predare/Ridicare de la PUNCT FIX
0-20 kg
0-20 kg
€25 /colet
  20-100 kg
20-100 kg
€1.5 /kg
  Peste 100 kg
Peste 100 kg
€1.2 /kg
  Plic
Plic
€20 /plic

Pentru informatii legate de transportul de colete, va stam la dispozitie la nr. de tel.:

MaxiBus Travel va pune la dispozitie servicii de transport international de colete pe ruta Romania-Belgia si Belgia-Romania in conditii de siguranta maxima.

Livrarea coletelor se face in regim NON-STOP.
Predarea si ridicarea coletelor se face de la punct fix.

Serviciile MaxiBus Travel includ si transportul international de scrisori, pachete, bagaje dar si servicii de ambalare si depozitare.

Pentru ca tinem la fidelitatea clientilor nostri, la fiecare 5 colete livrate cu MaxiBus Travel, va oferim 1 LIVRARE GRATUITA la destinatia dorita.

MaxiBus Travel este o companie cu o experienta de aproape doua decenii in domeniul coletariei internationale, experienta resimtita in cadrul serviciilor prestate.

MaxiBus Travel are cea mai eficienta solutie pentru transportul international al coletelor datorita serviciului door-to-door care va scuteste de timp si bani, cu preluari si livrari ce se fac in regim NON-STOP.

Serviciile noastre de transport colete acopera toata suprafata Marii Britanii, astfel incat expedierea unui pachet pe ruta Romania-Anglia sau Anglia-Romania nu a fost niciodata mai usoara!

Serviciile MaxiBus Travel mai includ transporturi internaționale de scrisori, colete, pachete și bagaje, dar și servicii de ambalare și depozitare.