• Bagaj pana la 40kg gratuit
  • Cafea gratuita
  • Free Wi-Fi
  • O masa calda pe zi
  • Reduceri pentru grupuri

Transport persoane Bucuresti – Anglia si Anglia – Bucuresti


MaxiBus Travel ofera servicii de transport persoane in cele mai bune conditii pe ruta Bucuresti – Anglia si Anglia – Bucuresti la preturi accesibile.

Pretul unui bilet incepe de la 80£ si include o masa calda, cafea si Wi-Fi gratuit pe tot parcursul calatoriei. Rezerva-ti biletul cu cel putin 48h inainte de plecare si primesti 5% REDUCERE din pretul integral al biletului.

Nu ezita sa ne contactezi pentru rezervari sau informatii legate de serviciile MaxiBus Travel:

Discounturi pentru tine


Fie ca esti elev sau student, fie ca efectuezi o calatorie in grup sau esti un client fidel de al nostru, am pregatit pentru tine o gramada de reduceri.

VEZI OFERTE

Direct la adresa


MaxiBus Travel efectueaza transport international de persoane direct la adresa, astfel incat calatoria ta va fi una lipsita de stres.

Depozitarea GRATUITA a bagajului


Daca ai un bagaj pana in 40KG, noi il depozitam gratuit in locul special amenajat al autocarului nostru. De asemenea, ai posibilitatea de a aduce cu tine in autocar un bagaj de mana.

Anglia este una din cele mai frumoase tari din Europa, iar Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din lume ce adaposteste o multitudine de etnii si traditii din toate colturile lumii reusind sa atraga anual un numar impresionant de turisti.