• Bagaj pana la 40kg gratuit
  • Cafea gratuita
  • Free Wi-Fi
  • O masa calda pe zi
  • Reduceri pentru grupuri

Transport international de persoane Romania-Slovacia si Slovacia-Romania


MaxiBus Travel va pune la dispozitie bilete de autocar pe traseul Romania-Slovacia si retur la preturi incepand de la 80€.

Rezerva-ti acum biletul si poti beneficia de un discount de 5% la biletul de autocar Romania-Slovacia sau Slovacia-Romania.

Pentru mai multe detalii si rezervari, asteptam sa ne contactati la oricare din urmatoarele numere:

Efectuam saptamanal curse de transport international de persoane pe ruta Romania-Slovacia si Slovacia-Romania.

Alege calitatea! Alege MaxiBus Travel!

La MaxiBus Travel, punem nevoile clientilor nostri pe primul loc, iar in cei aproape 20 de ani de activitate in domeniul transportului de persoane si colete am invatat sa satisfacem nevoile pentru toate tipurile de calatorie.

Astfel, transportul de persoane pe ruta Romania-Slovacia si Slovacia-Romania este mai confortabil si sigur ca niciodata!

Flota MaxiBus Travel este moderna si bine echipata, cu scaune reglabile cu tetiere. Oferim o masa calda pe zi, cafea si Wi-Fi gratuit pentru toti clientii nostri.

Cursele noastre dispun de soferi profesionisti, pana la 4-5 pe cursa, cu zeci de mii de ore experienta de condus pe ruta Romania-Slovacia si retur.

Bagajele dvs. vor fi in siguranta cu noi! Clientii MaxiBus Travel beneficiaza de optiunea de a depozita un bagaj de pana la 40kg in spatiul special amenajat al autocarului, si de asemenea un bagaj de mana care poate fi luat in autocar.

MaxiBus Travel ofera flexibilitate maxima in serviciul de transport persoane Romania-Slovacia prin serviciul door-to-door. Astfel, clientii nostri vor fi ridicati de la adresa specificata de ei si transportati pana la adresa dorita.

Rezervarea biletelor se face de regula cu minim 48h inainte de plecare, pentru mai multa siguranta. De asemenea, clientii care isi rezerva biletele pentru transportul de persoane Romania-Slovacia si/sau retur beneficiaza de o reducere de 5% din pretul total al biletului.

La poalele muntilor Carpati si muntilor Tatra, peste numeroase lacuri si vai, se afla una dintre cele mai frumoase tari europene, Slovacia.Legenda spune ca aceasta tara minunata este veche de mii de ani, pe pamantul Slovaciei traind in secolul al V-lea celtii. Dupa poporul celtic, in urmatorul secol, pe pamantul Slovaciei de azi s-a extins Imperiul Roman, romanii adorand pur si simplu aceasta tara, dupa cum reiese din scrierile descoperite de arheologi. Locul unde Matei Corvin a trait in anul 1467, este foarte cunoscut in lume, multi turisti venind din toate colturile lumii sa descopere resedinta si locul unde acesta si-a desfasurat anii de domnie.