Tarife

MaxiBus Travel va ofera servicii impecabile de transport international auto pe platforma la cele mai accesibile preturi. Beneficiati de transport masini in deplina siguranta datorita platformelor cu cele mai bune dotari, conform reglementarilor Uniunii Europene.
MaxiBus Travel va pune la dispozitie platforme auto moderne, soferi profesionisti si preturi accesibile pentru efectuarea transporturilor auto pe platforma.

Pentru o oferta sau pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon:

De ce sa alegi serviciul de transport international auto pe platforma de la MaxiBus Travel?

Eficienta

Oferim cel mai rapid serviciu de transport masini Anglia – Romania, Germania-Romania, Franta-Romania, Luxemburg – Romania la preturi avantajoase. Transportul se realizeaza cu platformele MaxiBus Travel in conditii de siguranta deplina.

Livrare direct la usa

Suntem printre putinele companii de transport care ofera serviciu door-to-door in domeniul logistic, iar calitatea efectuarii transportului, rapiditatea si corectitudinea sunt punctele noastre forte.

Siguranta

Suntem o companie cu vechime de peste 15 ani in domeniul transporturilor internationale, experienta care asigura prestarea serviciilor de calitate superioara, incepand de la transport persoane si colete, pana la transport auto pe platforma sau inchirieri microbuze si autocare.