Romania – Anglia


Rezerva Detalii

Romania – Germania


Rezerva Detalii

Romania – Belgia


Rezerva Detalii

Romania – Slovacia


Rezerva Detalii

Romania – Cehia


Rezerva Detalii

Romania – Luxemburg


Rezerva Detalii

Rezerva-ti locul pentru destinatia dorita cu minim 48h inainte de plecare si primesti 5% reducere la bilet.

Transport persoane intern si international tur si retur

Oriunde.Oricand.

MaxiBus Travel va ofera posibilitatea sa va rezervati gratuit biletul de autocar sau microbuz pentru transport persoane in Anglia, Germania, Belgia, Luxemburg, Cehia, Slovacia sau itern, tur si retur.

Direct la adresa

MaxiBus Travel va ofera transport de persoane in toata Europa direct de la adresa specificata pana la adresa dorita. Scapa acum de stresul asociat cu transportul international de persoane si rezerva-ti biletul chiar ACUM.

Transport bagaj gratuit

In pretul biletului va oferim gratuit transportul unui bagaj de pana la 40 de KG, depozitat in compartimentul autocarului si un bagaj de mana. MaxiBus Travel va asigura o depozitare corespunzatoare si sigura a bagajelor dvs., pentru ca dvs. sa va bucurati de o calatorie fara griji.

Multe beneficii extra

Clientii MaxiBus Travel vor beneficia, pe durata calatoriei, o masa calda si cafea, precum si WiFi si nenumarate discounturi pentru calatorii multiple, grupuri, copii, studenti etc. Cu MaxiBus Travel este o placere sa calatoresti!

Alege MaxiBus Travel si bucura-te de o calatorie relaxata.

MaxiBus Travel are o vechime de peste 15 ani in domeniul transportului de persoane si beneficiaza de o flota impresionanta de vehicule, astfel incat zecile de mii de romani care apeleaza la noi sunt mereu multumiti de alegerea facuta. Fii si tu unul dintre ei si REZERVA-TI acum locul pentru destinatia dorita.

Transport persoane Romania-Anglia, Romania-Germania, Romania-Belgia, Romania-Luxemburg, Romania-Cehia, Romania-Slovacia.

Ce trebuie sa stiu?

 • Distribuirea locurilor in autocarele MaxiBus Travel se face in functie de ordinea rezervarii.
 • Orice amanare sau renuntare la calatorie se face cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.
 • Documente necesare:
  1. Carte de identitate
  2. Pasaport
  3. Asigurare medicala
  4. Imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

VEZI CONDITII GENERALE DE TRANSPORT CU AUTOCARUL

MaxiBus Travel, prin experienta acumulata de-a lungul timpului in transportul intern si international, ofera servicii de transport de inalta calitate pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri, pentru ca fiecare pasager sa aiba parte de o experienta placuta, si de aceea am analizat si ales pentru dvs. o gama variata de orase si localitati din Romania cu plecari spre strainatate.

Oriunde. Oricand.

Eforturile companiei noastre s-au concretizat in servicii prompte si profesionale de transport persoane cu autocarul in strainatate direct la destinatia clientului, datorita sistemelor de transport moderne pe care vi le punem la dispozitie dar si parteneriatelor cu firme de transport cunoscute din domeniu.